ZAKÁZKOVÁ VÝROBA

VYRÁBÍME REKLAMNÍ PŘEDMĚTY NA ZAKÁZKU. VÍCE O NAŠICH PRODUKTECH A ZAKÁZKOVÉ VÝROBĚ SE DOZVÍTE NA NAŠICH STRÁNKÁCH - ODKAZ NÍŽE


TYTO STRÁNKY JSOU INFORMATIVNÍM KATALOGEM NAŠICH REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ A NENÍ MOŽNÝ NÁKUP PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU.


ZAŠLETE POPTÁVKU NA sales@giftsservice.com RÁDI VÁM ZAŠLEME CENOVOU NABÍDKU


TYTO STRÁNKY NEJSOU INTERNETOVÝ OBCHOD


RV espresso

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko levandule do auta bio eko přírodní originální

Reklamní vonítko do auta je praktický a levný reklamní předmět. Chemické reklamní vonítko do auta může mít téměř jakoukoliv vůni je, ale zastarelé a okoukané nenápadité a podporuje zahraniční výrobu.

Reklamní vonítko přírodní je tvořeno a vyráběno v České republice . Čerstvé byliny balíme do sáčků z organzy které jsme schopni brandovat nejčastěji na mašličku kterou je sáček uzavřen. Nicméně není prblém sáčky opatřit i labelem, nebo nášivkou.

Jelikož jsme jako první na českém trhu přišli s touto originální myšlenkou přírodních vonných reklamních vysaček jistě, nebude tento produkt okoukaný.

Více informací

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Aroma vysačky reklamní bio přírodní vúně do auta


České bio přírodní aroma vysačky

Nelíbí se vám trapný a okoukaný chemický stromeček na zrcátko . Aní nám ne. Přípravili jsme proto uplně novou serii výrobků.

Přírodní bio aromatické reklamní vysačky do auta i domácnosti. Vonná aroma vysačka je tvořena sáčkem který je plněn aromatickými bilinami.

Aromatické byliny jako levandule, nebo mateřídouška vonní nevtíravě přirozeně a nechemicky.

Není zde nepříjemný efekt přehnaně intenzivního nástupu a rychlého vyčpění.

Přírodní bio vysačky vydrží násobně déle než jejích chemická konkurence.

Pytlícky se dají opatřit firemním brandingem a jsou tak velmi pěkným reklamním dárkem, který nemá na trhu konkurenci jelikož jej zavádíme na trh jako první .

 

Tento reklamní produkt je tvořen ve spolupráci s chráněnými dílnami v Čechach a proto tento produkt zanechává přijemnou stopu a otisk na všech ůrvních. Podporuje znevýhodněné pracovníky, podporuje lokální podnikání a jeho aromatická stopa je vůbec ta nejpříjemější.

 


Nejokoukanější design reklamního vonítka - vonný stromeček je na trhu již od 60, tych let.

Nákupem vonných stromečků podpoříte americké corporace, ale urči ne České firmy.



CENA VÝROBKU JE POUZE ORIENTAČNÍ. PRO CENOVOU NABÍDKU NÁS KONTAKTUJTE

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.


Eva´s shop - šperky, manžetové knoflíčky a další
Artykuły reklamowe na zamówienieArtykuły reklamowe na zamówienie  Werbeartikel auf AnfrageWerbeartikel auf Anfrage Egyedi rendelésre készült reklámtárgyak Egyedi rendelésre készült reklámtárgyak  Custom made promo gifts Custom made promo gifts  Produse promotionale personalizate Produse promotionale personalizate  Produse promotionale personalizate Produse promotionale personalizate  Articoli promozionali Articoli promozionali  Потребителски Промоционални артикули Потребителски Промоционални артикули  Пользовательские Рекламные предметы Пользовательские Рекламные предметы