ZAKÁZKOVÁ VÝROBA

VYRÁBÍME REKLAMNÍ PŘEDMĚTY NA ZAKÁZKU. VÍCE O NAŠICH PRODUKTECH A ZAKÁZKOVÉ VÝROBĚ SE DOZVÍTE NA NAŠICH STRÁNKÁCH - ODKAZ NÍŽE


TYTO STRÁNKY JSOU INFORMATIVNÍM KATALOGEM NAŠICH REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ A NENÍ MOŽNÝ NÁKUP PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU.


ZAŠLETE POPTÁVKU NA sales@giftsservice.com RÁDI VÁM ZAŠLEME CENOVOU NABÍDKU


TYTO STRÁNKY NEJSOU INTERNETOVÝ OBCHOD


RV espresso

Iris reklamní kytka květina v hrnečku u česká bio eko

Iris reklamní kytka květina v plecháčku česká bio eko

 

Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo gravirování.  Iris v hrnečku začne rašit 7-15 dní po prvním zalití.

 

Více informací

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

 Iris reklamní kytička květina v plecháčku česká bio eko


Po přesazení květiny, nebo při případném pěstitelském neuspěchu  je vaše logo nebo reklamní sdělení stále na očích jelikož pekný nerezový hrneček si jistě každý ponechá, na rozdíl od plechovky která končí v koši.

 

Iris v plecháčku  je překrásným dárkem pro dobrou náladu. Iris v plecháčku vyklíčí v pokojových podmínkách. Na Iris v plechovém hrnečku lze snadno umístit reklamní potisk nebo 

Reklamní potisk lze umístit na papírový přebal který zamezuje hlíně před vysypáním.

 

Cibuloviny jsou oproti květinám ze semen výrazně odolnější.

Zakazkové žíve reklamní kvetiny v plecháčku

Jako jediní přicházíme s unikátním reklamním předmetem s maximální hodnoutou a originalitou.

Navazujeme na letité zkušenosti s naším produktem květiny v plechovce.

Květiny v plechovce jsou dovážené ze zahraničí a nejedná se o český výrobek. Je naši strategii zaměřovat se na unikátní předměty vyrobene v Čechách a tak s hrdostí můžeme nabídnout, reklamní květiny v plecháčku.

Do plecháčku umistujemene  cibulky, které většinou  kvetou bezprostředně po vyrašení . Na efekt kvetoucí květiny se tedy nemusi čekat několik měsíců.

Květiny smenších semínek jsou také velmi náchylné a stačí malá chyba a květina zemře.

 

 



Reklamí dárek s emocí je květina

Místo květináčku nebo plechovky , nabízíme náš produkt v plecháčku z nerezové oceli který je brandovatelný a sám osobě je velmi hezkým dárkem.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.


Eva´s shop - šperky, manžetové knoflíčky a další
Artykuły reklamowe na zamówienieArtykuły reklamowe na zamówienie  Werbeartikel auf AnfrageWerbeartikel auf Anfrage Egyedi rendelésre készült reklámtárgyak Egyedi rendelésre készült reklámtárgyak  Custom made promo gifts Custom made promo gifts  Produse promotionale personalizate Produse promotionale personalizate  Produse promotionale personalizate Produse promotionale personalizate  Articoli promozionali Articoli promozionali  Потребителски Промоционални артикули Потребителски Промоционални артикули  Пользовательские Рекламные предметы Пользовательские Рекламные предметы